top of page

Som Associació Drets i Ciutat.

Carla.jpg

Carla Burriel

Llicènciada en Ciencies Polítiques i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Barcelona i amb experiència internacional durant gairebé tres anys a Mèxic (Universitat de Guadalajara) i a Colòmbia (Programa de Voluntariat de Nacions Unides - PNUD i coordinadora del Sistema Nacional de Voluntariat de Colòmbia). Graduada en Cultura de Pau, a l’Escola de Cultura de Pau de la Universitat de Barcelona.

 

Actualment compta amb  gairebé una dècada d’experiència en l’àmbit de l’Esport per al desenvolupament i el canvi social, coordinant els projectes de la Fundació per a l’Esport i l’Educació de Barcelona i assessorant diferents entitats i institucions en aquest camp a nivell local i internacional.

Cofundadora de l’Associació Drets i Ciutat.

  • LinkedIn - Círculo Negro

Fede Kuffer

Llicenciat en Humanitats (UAB) i amb màster en Estudis Europeus (UAB) i Postgrau de Cultura de Pau a l’Escola de Cultura de Pau (UAB). Experiència professional de més de 10 anys en l’àmbit educatiu i de l’Esport per al desenvolupament en centres educatius públics i entitats socials. 

Ha treballat com a Integrador Social en l’Escola pública de Barcelona Mestre Morera i ha exercit diferents càrrecs de direcció i de responsable de projectes en entitats que desenvolupen projectes d’intervenció social a través de l’esport, com la Fundació per l’Esport i l’Educació de Barcelona i International Sociological Sport Observatory. 

 

Actualment treballa com a responsable de projectes en la Fundació per l’Esport i l’Educació de Barcelona i com assessor en l’àmbit de l’esport per al desenvolupament.

 

Cofundador de l’Associació Drets i Ciutat.

  • LinkedIn - Círculo Negro
Fede.jpg
Bet.jpg

Bet Millet

Llicenciada en Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, especialització en conflictes socioambientals i dret indígena a la Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG) i al grup d’investigació GESTA (Grupo de Estudos em Temáticas Ambientais) del Brasil.

Graduada en Comunicació de Conflictes i de la Pau a la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Drets Humans, Democràcia i Globalització a la Universitat Oberta de Catalunya. Diferents experiències a l’estranger tant de voluntariat a Cisjordània, als camps de refugiats del Sàhara Occidental i a Etiòpia com professionals a ChangeMakers Refugee Forum, a Nova Zelanda.

Cofundadora de l’Associació Drets i Ciutat.

  • LinkedIn - Círculo Negro

Col·laboradors especialistes externs.

Inigo-Retolaza.jpg

Iñigo Retolaza

Més de 25 anys d’experiència internacional en la facilitació de processos d’acompanyament personal, aprenentatge organitzacional i canvi social entre múltiples actors inmersos en contextos de conflicte i alta diversitat sociocultural. Disposa d'una formació acadèmica multidisciplinar, i ha treballat en processos de canvi social i organitzatiu en diversos països i continents en comunitats indígenes camperoles, grups socials marginats, ONGs i donants internacionals, ONU, empreses, organitzacions socials, cooperatives i entitats públiques.

En l’actualitat exerceix com a consultor internacional acompanyant a individus i organitzacions en processos de canvi organitzacional i social (consultoria, assessoria, formació). A Euskadi també facilita processos de diàleg multi-actor i conversa pública (racisme i discriminació, diversitat i convivència lingüística, educació, medi ambient, drets humans, economia de pau, etc.), així com diàlegs ciutadans per la construcció social de la memòria i la sanació social.

És col·laborador de el Centre d'Investigació per a la Pau Gernika Gogoratuz.

  • LinkedIn - Círculo Negro

Col·laboradors tècnics externs.

Jorge Surroca

Comunicació i disseny

Aitor Fusté

Audiovisual

Roser Simona

Producció i esdeveniments

Joan Vives

Activitat física i esport

Zohre Benli

Avaluació de projectes

bottom of page